Γιορτή 25ης Μαρτίου

Στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Mαρτίου έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

  1. Την Παρασκευή 22-3-2019 και ώρα 10:15 π.μ. θα γίνει η γιορτή του Σχολείου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων. `Oλοι οι μαθητές, μετά το τέλος της γιορτής, θα αποχωρήσουν μαζί με τους γονείς τους (περίπου 11:20π.μ.).
  2. Την Παρασκευή 22-3-2019 στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγ. Λουκά. Θα συμμετέχουν η σημαιοφόρος και οι παραστάτες.

Τη Δευτέρα 25-3-2019 και ώρα 10:10 π.μ. η σημαιοφόρος θα βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος για τη δοξολογία. Οι μαθητές των τάξεων Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (Σοφίας και Νεότητας) από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 10:45 π.μ., οπότε και θα αναχωρήσουν για το χώρο της παρέλασης. Η υποδοχή των μαθητών του Σχολείου θα γίνεται από δάσκαλο του 7ου Δ. Σχολείου Ηρακλείου στην κεντρική πόρτα του 1ου Δ. Σχολείου Ηρακλείου επί της οδού Σοφίας. Παρακαλούνται οι γονείς να απευθύνονται για οποιοδήποτε θέμα, στους δασκάλους του Σχολείου μας, καθώς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου μας φιλοξενεί λόγω απόστασης και δεν αναλαμβάνει καμία περαιτέρω ευθύνη. Η παρέλαση θα διαλυθεί μετά το βενζινάδικο δεξιά στην οδό Χρυσανθέμων. Οι γονείς, μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους στην οδό Χρυσανθέμων, αφού πρώτα ενημερώσουν τους δασκάλους.

 

Comments are closed.