Υποψηφιότητα του Σχολείου μας στο Bravo Schools 2021

Αγαπητοί γονείς,

Το παιχνίδι είναι η πρώτη μορφή κοινωνικοποίησης του παιδιού από τα αρχαία χρόνια ως και σήμερα! Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε οι οποοίοι απορρίπτουν την επαφή δεν εμπόδισαν τα παιδιά να βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν , να δημιουργήσουν , να μάθουν και να εμπνευστούν! ‘Ετσι δημιουργήθηκε η ιδέα μιας συνεκπαίδευσης ανάμεσα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής και στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας. Ας μη πούμε όμως περισσότερα εμείς , τα παιδιά μιλάν μόνα τους με τα έργα τους . Αν οι παλαιότεροι θέλουν να θυμηθούν τα δικά τους παιδικά χρόνια και αν οι νεότεροι θέλουν να εμπνευστούν για νέα διασκεδαστικά παιχνίδια , ψηφίστε τα παιδιά στον παρακάτω σύνδεσμο !!! τα παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο .. ας τους ακολουθήσουμε !!

Aν επιθυμείτε να υποστηρίξετε με την ψήφο σας την υποψηφιότητα του Σχολείου μας στο Bravo Schools 2021, παρακαλούμε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο ΕΔΩ

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/7o-ds-hrakleioy-attikhs.780.html

Η συμμετοχή του Σχολείου αφορά δράση του τμήματος Γ1 η οποία υποστηρίχθηκε από τους μαθητές/μαθήτριες και γονείς του τμήματος και συντονίστηκε από τις εκπαιδευτικούς Θεοδώρου Ιωάννα και Τσουροπλή Παυλίνα.

«>

Comments are closed.