Κατάκτηση του 1ου βραβείου στο διαγωνισμό του BRAVO SCHOOLS 2021

Αγαπητοί γονείς,

Το Σχολείο είναι προσανατολισμένο στο να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς στην εκπόνηση Δράσεων και την υλοποίηση Καινοτόμων Προγραμμάτων. Το Σχολείο μέσω του τμήματος Γ1 συμμετείχε στο #BravoSchools 2021!

Όπως αναφέρεται και ως κατηγορία » Συμμετοχικές Δράσεις», το αποτέλεσμά μας, απορρέει από τη συνεργατικότητα και την καλή διάθεση όλων των συναδέλφων. Ο καθένας με έναν ξεχωριστό τρόπο συνέβαλλε. Γονείς, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές και Φίλοι του Σχολείου που το υποστήριξαν και με την ψήφο τους. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που υποστήριξαν την προσπάθεια και τους μαθητές που την υλοποίησαν. Το Διευθυντή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας κ. Ανδριόπουλο που συνεργάστηκε αποτελεσματικά στην ιδέα του Προγράμματος και τη δημιουργία των συνθηκών για να πραγματοποιηθεί. Τον κύριο Πατρινόπουλο και τον κύριο Μουταβελή (Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου) που συνέβαλλαν στην έγκριση του Προγράμματος. Και φυσικά τις εκπαιδευτικούς Θεοδώρου Ιωάννα, Τσουροπλή Παυλίνα και Ψαρουδάκη Σοφία μαζί με τις συναδέλφισσές τους κυρία Μαίρη, Ιωάννα, Σαμπρίνα, Νικολέτα και Ελισάβετ που εργάστηκαν για την υλοποίησή του.

Το Σχολείο μας συνεργατικά με το 1ο Ειδικό Δημοτικό Καλλιθέας κατέκτησαν την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Bravo Schools 2021».
Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για την υποστήριξη!!!
Πατήστε εδώ για τη διάκριση:

Comments are closed.