ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Aγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου :
1. Την Τετάρτη 27/10/2021 θα πραγματοποιηθούν εντός του κάθε τμήματος εορταστικές εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία γονέων/κηδεμόνων με διάρκεια 2 διδακτικές ώρες.
Ώρα προσέλευσης μαθητών/τριών 8:00 – 8:15
Ώρα αποχώρησης μαθητών/τριών 9:40.
Δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο και η Πρωινή Ζώνη. Οι μαθητές/τριες πρέπει να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες.
2. Την ίδια μέρα στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγ. Λουκά.Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν το αργότερο στις 11:45π.μ. για να εκπροσωπήσουν το Σχολείο στην εκδήλωση.
3. Την Πέμπτη 28-10-2021 και ώρα 10:15π.μ. θα τελεστεί η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Θα παρίσταται μόνο ο σημαιοφόρος του Σχολείου.
Στις 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση με συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών της ΣΤ΄τάξης στη Λ. Ηρακλείου, από την οδό Ζεφύρου μέχρι την οδό Χρυσανθέμων.Η παρέλαση θα διαλυθεί μετά το βενζινάδικο δεξιά στην οδό Χρυσανθέμων. Οι γονείς, μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους στην οδό Χρυσανθέμων, αφού πρώτα ενημερώσουν τους δασκάλους.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης οι μαθητές/ μαθήτριες  δεν θα φορούν μάσκες., αφού ως παρελαύνοντες θα βρίσκονται σε στοίχιση.

Πριν και μετά την παρέλαση   η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική, εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση.

Ολοι όσοι θα παρακολουθήσουν την παρέλαση θα πρέπει να  φορούν μάσκα με βάση σχετική οδηγία του ΥΠΑΙΘ που βασίζεται στο υγειονομικό πρωτόκολλο   για υποχρεωτικότητα  χρήσης  της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους που υπάρχει συνάθροιση ή συνωστισμός. Οι γονείς θα πρέπει να παραδώσουν τα παιδιά τους από τις  10:40 μέχρι τις 10:50 π. μ. στις εκπαιδευτικούς  Μπαρμπέρη Παναγιώτα και Τόλη Ευαγγελία που θα συνοδεύσουν τη ΣΤ τάξη στην παρέλαση. Ως σημείο συνάντησης ορίζεται η Λεωφόρος Ηρακλείου αριθμός  364.

 

Comments are closed.