Έκδοση Σχολικής Κάρτας

Από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου η δήλωση και το αποτέλεσμα του self-test θα δηλώνεται στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr), από την οποία θα εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.
Για την εξυπηρέτηση όλων μας, παρακαλούμε θερμά τους γονείς να δηλώνουν από το βράδυ της Δευτέρας και της Πέμπτης το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για να ενημερωνόμαστε έγκαιρα με ηλεκτρονικό τρόπο για την είσοδο μόνο όσων έχουν καταχωρίσει αρνητικό αποτέλεσμα.
Στην είσοδο του Σχολείου κατά την υποδοχή των μαθητών/τριών, οι εκπαιδευτικοί θα διαθέτουν τις σχετικές λίστες των μαθητών/τριών που μπορούν να εισέλθουν στο σχολείο.
Ως εκ τούτου για τους γονείς που χρησιμοποιούσαν το email του σχολείου για την αποστολή της σχολικής κάρτας πλέον δεν είναι απαραίτητο.
Ο έλεγχος των σχολικών καρτών μπορεί να γίνεται πλέον μόνο στις τάξεις.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές θα προμηθεύονται από τη Δευτέρα, 1 ως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, μία συσκευασία με πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 5 έως 22 Νοεμβρίου..

Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.minedu.gov.gr/news/50534-29-10-21-diathesi-self-test-gia-tous-mathites-apo-ta-farmakeia-2

Comments are closed.