«Αγαπώ τα ζώα», Δράση ευαισθητοποίησης στο προαύλιο του Σχολείου.

Σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου έχει προγραμματιστεί  τη Δευτέρα 24-10-2022 να υλοποιηθεί δράση στο προαύλιο του Σχολείου  με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών καθώς και την ανάγκη προστασίας και διαχείρισης των ζώων.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου μας  κ. Δημητρόπουλος σε σχετικό μήνυμά του που απέστειλε για αυτή  τη δράση υπογραμμίζει ότι:
«Όσοι έχουμε βάλει ένα ζωάκι στην καθημερινότητα μας γνωρίζουμε πόσο θετική ενέργεια και χαρά μας δίνει. Πρέπει όμως παράλληλα να γνωρίζουμε μερικούς απλούς κανόνες και οδηγίες εκπαίδευσης ώστε η συμβίωση στο σπίτι και έξω στη πόλη, να είναι αρμονική για όλους. Πάνω απ’ όλα όμως να ξέρουμε ότι σεβόμαστε τα δικαιώματα των ζώων. Ακριβώς γι αυτό το λόγο, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου μας πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία της πόλης για να μπουν από μικρή ηλικία οι βάσεις σεβασμού και προστασίας των ζώων. Όλοι μαζί λοιπόν, με εθελοντές εκπαιδευτές μαθαίνουμε στα παιδιά να αγαπάνε τα ζώα, να αγαπάνε, μέσα από αυτά την ίδια τη ζωή.»

Comments are closed.