Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

 

Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1.Την Παρασκευή 24/3/2023 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου γιορτή με συμμετοχή των τάξεων  Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ . Στην εκδήλωση προσκαλούνται και οι γονείς των μαθητών/μαθητριών των ανωτέρω τάξεων.  Ώρα σταδιακής προσέλευσης μαθητών/τριών 9:20π.μ. – 9:30π.μ.  Ωρα  αποχώρησης όλων των μαθητών/τριών συμπεριλαμβανομένων και όσων παρακολουθούν το  ολοήμερο πρόγραμμα: 10:40 π.μ..

2. Για τις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄  θα πραγματοποιηθούν  την ίδια ημέρα εντός των αιθουσών   εορταστικές εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία γονέων/κηδεμόνων. Ώρα σταδιακής προσέλευσης μαθητών/τριών 9:20π.μ. – 9:30π.μ. Ώρα  αποχώρησης όλων των μαθητών/τριών συμπεριλαμβανομένων και όσων παρακολουθούν ολοήμερο πρόγραμμα: 10:40 π.μ.

2. Την ίδια μέρα στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγ. Λουκά. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν το αργότερο στις 11:45π.μ. για να εκπροσωπήσουν το Σχολείο στην εκδήλωση.

3. Το Σάββατο 25/3/2023 και ώρα 10:15π.μ. θα τελεστεί η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Θα παρίσταται μόνο ο σημαιοφόρος του Σχολείου.

Στις 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση με συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στη Λ. Ηρακλείου, από την οδό Ζεφύρου μέχρι την οδό Χρυσανθέμων. Οι μαθητές/μαθήτριες προσέρχονται από 10:35 π. μ -10:45π.μ . Σημείο συνάντησης:  3ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Λεωφόρος Ηρακλείου 333).

Η παρέλαση θα διαλυθεί μετά το βενζινάδικο δεξιά στην οδό Χρυσανθέμων. Οι γονείς, μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους στην οδό Χρυσανθέμων, αφού πρώτα ενημερώσουν τους δασκάλους.

 

Comments are closed.