Χαιρετισμός του Διευθυντή του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς βρίσκει  τους μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού σε ένα νέο σχολείο.Τους υποδεχόμαστε με χαρά  και ευχόμαστε τα επόμενα 6 χρόνια να είναι τα πιο όμορφα της ζωής τους.

Καλωσορίζουμε  όλους τους υπόλοιπους μαθητές μας στο  γνώριμο μέρος τους, το σχολείο τους, που το αποχωρίστηκαν  μαζί με τους συμμαθητές τους τον Ιούνιο για τις καλοκαιρινές διακοπές .

Τη χαρά μας για το νέο ξεκίνημα μετριάζει η σκέψη μας για όλο εκείνα τα Ελληνόπουλα που δεν θα ακούσουν σήμερα το κουδούνι του σχολείου τους δίνοντας τη μάχη της επιβίωσης στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησαν οι τελευταίες καταστροφές.

Η συνεργασία με τους γονείς είναι πάντα ο βασικός μας στόχος για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν να αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες με κύριο εφόδιο την προετοιμασία για τη ζωή. Ανοίγουμε το σχολείο προς την κοινωνία συμμετέχοντας σε δράσεις, προσφέροντας ερεθίσματα που κάνουν πιο ευχάριστη τη γνώση και παραμένουμε ενεργοί και με όνειρα όπου ανθίζει η ελπίδα, η θετική προσέγγιση και η αισιοδοξία.

Ευχόμαστε η φετινή σχολική χρονιά να κυλήσει με ηρεμία και να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα και δημιουργική .

Καλή χρονιά με υγεία!

Comments are closed.