Διδασκαλία κολύμβησης για τη Γ’ Δημοτικού στο Ο.Α.Κ.Α.

Στο  πλαίσιο  προγραμματισμού της  διδασκαλίας του  αντικειμένου  της  κολύμβησης  στο  κολυμβητήριο  του  Ολυμπιακού  Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), σας  παρακαλούμε να υπογράψετε και να επιστρέψετε την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  6 Μαρτίου 2024.          

                              ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ -ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 2024

Η μετακίνηση θα πραγματοποιείται με μισθωμένα λεωφορεία από την Περιφέρεια Αττικής και θα είναι δωρεάν  για τους/τις  μαθητές/τριες. Η αναχώρηση και επιστροφή των μαθητών/τριών θα γίνεται από το χώρο του σχολείου. Το  πρόγραμμα  αφορά  τους  μαθητές  της   Γ΄ τάξης  και  θα   υλοποιείται  το τρίτο διδακτικό δίωρο (11:30π.μ. μέχρι 13:15) κάθε  Πέμπτης  την χρονική περίοδο από 26-3-2024 μέχρι  12-6-2024. Ως συνοδός έχει οριστεί η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.

Τα μαθήματα θα γίνονται από εξειδικευμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση. Κατά την παραμονή τους στο κολυμβητήριο, οι μαθητές/τριες θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, υιοθετώντας συμπεριφορές σεβασμού προς τον εαυτό τους, τους άλλους και το περιβάλλον.

Για  να δείτε τις οδηγίες που αφορούν το μάθημα της κολύμβησης πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΓΙΑ-ΤΟ-ΜΑΘΗΜΑ-ΤΗΣ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-2024-ΓΟΝΕΙΣ

Comments are closed.