Χαιρετισμός του Διευθυντή του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Υποδεχόμαστε με χαρά  τα παιδιά σας  στο  γνώριμο μέρος τους, το σχολείο τους, που το αποχωρίστηκαν  μαζί με τους συμμαθητές τους τον Ιούνιο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ξεχωριστές ευχές και στους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης που τους καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στο σχολείο προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά. Ευχόμαστε τα έξι χρόνια που θα ακολουθήσουν να είναι από τα πιο  όμορφα της ζωής τους.

Η συνεργασία με τους γονείς και η ενημέρωση είναι πάντα ο βασικός μας πυλώνας για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν να αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες με κύριο εφόδιο την προετοιμασία για τη ζωή. Ανοίγουμε το σχολείο προς την κοινωνία συμμετέχοντας σε δράσεις, προσφέροντας ερεθίσματα που κάνουν πιο ευχάριστη τη γνώση και παραμένουμε ενεργοί και με όνειρα όπου ανθίζει η ελπίδα, η θετική προσέγγιση και η αισιοδοξία.

Η έναρξη των μαθημάτων αλλάζει αναγκαστικά την καθημερινότητα στην οικογένεια κα παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για να διευκολύνουμε την ομαλή προσαρμογή και την άρση τυχόν δυσκολιών.

Ευχόμαστε η φετινή σχολική χρονιά να κυλήσει με ηρεμία και να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα και δημιουργική.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία!

Comments are closed.